COL·LECCIÓ ESPECIAL  
   
 
[ + Clica la foto per ampliar-la ]
Guitarra tipus Strato. Model Crazy acabat en oli (construïda l'any 2002). Aquest model de guitarra l'he fabricat utilitzant un poti poti de materials diversos per a guitarres.

Cos:
Vern (aliso), noguera, auró (arce), teca, freixe, caoba i bubinga, indiscriminadament, tenint en compte que la part central seria de teca i les més properes d’auró (arce) i freixe per una qüestió acústica.

Màstil:
La major part d’auró (arce) i caoba, també tenint en compte que l’auró (arce) suportaria gairebé tota la tensió; la pala s'acaba amb palissandre i noguera.

Diapasó:
Primer tram fins al cinquè trast de palo rosa. Segon tram, fins al dotze trast de benge. Tercer tram fins al trast disset de palissandre. Últim tram de banús (ébano). Les marques frontals i laterals són també de materials diferents així com la celleta que és de banús (ébano) i os.

Golpejador:
Fet de tres golpejadors diferents, petxina, negre tres capes i nacrat; els cargols que ho subjecten són daurats, negres i cromats. Les tapes de les pastilles són una blanca, una vermella i una altra negra. Els botons són negres i blancs i el que està al mig és dos d'aquests tallats per la meitat i enganxats.

Hardware:
Els clavillers són dos de cada, en negre, daurat i cromat.
El pont és cromat però les cadiretes estan també combinades com els clavillers.
L’embellidor del jack és daurat i la placa de subjecció del cos i el màstil és negra amb els cargols combinats de color com el golpejador. Els ganxos de la corretja també són diferents.
La tapa del tremolo també està dividida en blanc i negre.
Els anagrames de la pala són de plata.
Circuit actiu.

Selector de 5 posicions: Primer botó per a commutar la pastilla de greus, d'aquesta manera pots aconseguir totes les combinacions possibles de les pastilles. Segon botó, volum sense perduda de “brillo”. Tercer botó, guany de mitjos. Aquesta configuració electrònica és la que utilitzo habitualment.

Amb la única cosa que no he jugat, a part del circuit, ha estat amb les pastilles que són Seymour Duncan SSL1 les tres i els trasts, per motius de sensatesa (no hagués funcionat amb trasts diferents uns d’altres, ja que hagués tingut seriosos problemes).

Anagrama Bazaga i Crazy: Plata
 
       
 
Disseny web ATMultimedia.com